MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Чеза Комерц

Monday, 05 June 2023 12:26
Rate this item
(0 votes)

Чезакомерц е една од водечките компании на пазарот. Главна дејност на компанијата е трговија прехрамбени производи. Трговија и производство на јаткасти плодови, сушени овошја, семиња, зачини, масти, масла, ароми како и суровини за кондиторска, пекарска индустрија, индустрија за пиво и сокови, месната индустрија. 

Во 2011 година Чезакомерц влезе во 200 најуспешни компании во Македонија, а подоцна во 2012 година влезе меѓу 200 најголеми компании. 

Компанијата ги следи трендовите и се грижи за клиентите. Креирање на квалитетни

производи е главна цел на компанијата. Таа има ункатна технологија и со примена на селективни суровини се постигнува пласирање на квалитетни произзводи. Иновативна технологија која го одржува вкусот, мирисот и свежината на производот.

 

 

 

Read 266 times Last modified on Monday, 05 June 2023 12:30
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org