MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ЈОГА ЦЕНТАР ТАФТАЛИЏЕ Featured

Monday, 12 February 2024 07:13 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Адреса: Ул.Бањалучка бр.8А
  • Контакт: +389 71 238 785 +389 70 564 230

Основано во 1996 година под водство на Лидија Георгиева, јога центарот е место каде што може да се дружите со луѓе кои трагаат по нови сознанија, кои учат како да се носат со животните искушенија, кои може да ве поддржат и охрабрат во моменти кога го губите еланот.

Богатството на Центарот се неговите практиканти и сите нивни мали и големи победи: постигнат внатрешен мир, нови пријателства, надминување на здравствените проблеми, зголемена виталност, поголема толерантност, повеќе елан за работа, ведрина.

Нашата мотивација е да се поттикнува личниот развој.

Јога центарот поттикнува духовна благосостојба која ни овозможува да сме восхитени од животот, полни со ентузијазам, љубов и радост! Поврзани со другите и светот што нѐ опкружува.

Помага да пронајдеме внатрешна рамнотежа во секојдневието, да го подобриме здравјето, да се урамнотежи умот и да се поттикне љубовта, за себе, за другите, за планетата.

 

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 23:00
Пауза: Пон - Пет од 13:00 до 17:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: http://www.yoga.mk/

fb Instagram

 

 

 

Read 512 times Last modified on Tuesday, 25 June 2024 06:30
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org