MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ТРГО ВАГА ДООЕЛ

Friday, 29 December 2023 11:37 Written by 
Rate this item
(1 Vote)

ТРГО ВАГА е компанија која се занимава со производство и продажба на сите видови ваги и останати мерни иструменти, со највисок квалитет и стандарди на изработка..

Трго-Вага располага со сите типови на електронски и механички ваги за прехрамбена индустрија, производствени процеси, магацини и дистрибутивни-дисконтни центри, ваги за стока, сточна храна, производство на вино за винарски визби со сопствено производство. Производство на камионски ваги за сите намени. Како овластен сервис вршиме услуга поправка, баждарење и продажба на сите видови на ваги со комплетна документација за исправност и проверка, како и издавање на документ за баждарењето на вагите со важност од 2 год.

Нашата фирма располага со машини за месна индустрија-саломорезници и нивна продажба и сервисирање. 

 

 

Работно време:

Пон - Пет од 10:00 до 18:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.trgovaga.com.mk

 

fb Instagram

Read 176 times Last modified on Friday, 29 December 2023 12:04
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org