MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

СПЕЦИЈАЛ ГРАДБА ДООЕЛ

Monday, 29 January 2024 14:01 Written by 
Rate this item
(0 votes)
  • Локација: Скопје
  • Адреса: бул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 60 А Скопје
  • Контакт: 073 333 300

СПЕЦИЈАЛ ГРАДБА  е компанија од градежниот сектор, основана 2011 година.

За време на нашето 10 годишно работење, СПЕЦИЈАЛ ГРАДБА се најде на листата на 200 најуспешни компании, направена од Европската бизнис асоцијација во Македонија.

СПЕЦИЈАЛ ГРАДБА е општествено одговорна компанија која во изминативе 10 години помогна многу културни и спортски настани и манифестации.

Обезбедување на сигурни, квалитетни, економични и функционални објекти е нашата  визија за вашиот дом. Затоа во своето работење компанијата ги применува стандардите  за квалитет, за зашитита на животната средина и најновите европски стандарди и иновации за современо домување.

Примарно сме ориентирани кон безбедноста на објектите, нивната енергетска ефикасност, квалитетот на градежните материјали и вградената опрема вклучувајќи ги притоа функционалноста и  естетските нормативи како појдовна точка во процесот на создавање.

Во таа насока, во нашите објекти вградуваме градежни материјали со одлични термички, акустични и хидроизолациски својства  од лиценцирани произведувачи и градиме енергетско ефикасни објекти  за  заштеда на енергија и намалување на негативните влијанија врз животната средина, што воедно е и наша општествена одговорност.

 

  
Работно време:
Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00
Сабота- Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: specijalgradba.com.mk

fb Instagram

 

 

Read 141 times Last modified on Tuesday, 30 January 2024 14:28
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org