MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ПЕТРОЛ-ОИЛ КОМПАНИ ДОО Скопје Featured

Tuesday, 16 April 2024 06:13 Written by 
Rate this item
(0 votes)

 

За компанијата

ПЕТРОЛ ОИЛ КОМПАНИ е семејна компанија која е создадена врз долгата семејна традиција на претприемништво и трговска дејност. Дејноста на компанијата изминатите години на македонскиот пазар е претежно поврзана со дистрибуција и промет со нафтени деривати како и увоз и продажба на обновливи енергенси за затоплување како што се пелетите и брикетите. Повеќе од пет години компанијата спроведува технички преглед и регистрација на моторни возила во сопствена станица за технички преглед за што е формирано и осигурително-брокерско друштво.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Работно време:

Пон-Пет: Пон - Пет: 08h - 19h

Сабота: 08h - 14h

Недела: Затворено

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: petrol-oil.mk


fb Instagram 

Read 431 times Last modified on Monday, 22 April 2024 06:03
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org