MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Ен Конт

Tuesday, 24 November 2020 14:23
Rate this item
(0 votes)

ЕН-КОНТ Д.О.О. Скопје e компанија со 20 годишно искуство. Таа го бележи своето постоење од 1997 година. Долгогодишното искуство, начинот на комуникација со клиентите, брзата и квалитетна реализација, гаранцијата за квалитет, претставуваат само мал дел од предностите со кои ние располагаме. Професионалноста и посветеноста на тимот предводен од директорот, заедно со искусни машински инженери и високо квалификуван технички кадар, континуирано функционира и се надградува, се со цел да ги задоволи сите потреби на пазарот од областа на машински инсталации и водовод и канализација.

Со ваквиот начин на работа се збогатува сигурноста и се зголемува довербата кај клиентите.
Нашата фирма поседува Лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.

ОСНОВНИ ДЕЈНОСТИ:
Проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација
Изведба на системи за водовод и канализација
Соработува и врши продажба на светски брендови како DAIKIN – Јапонија и REHAU – Германија

Мобилен: +389 70 328 345

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
           This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 fb Instagram
  
Read 151 times Last modified on Tuesday, 24 November 2020 14:32
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org