MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Фигурела Featured

Thursday, 23 July 2020 13:17
Rate this item
(1 Vote)

Figurella е бренд на физиолошки центри во кои што се применува екслузивен метод за слабеење и ремоделирање на женското тело. Се издвојува од другите методи по тоа што на клиентките најпрво им се нуди бесплатна целосна анализа на нивната фигура и преку компарација на сегашната и идеалната силуета се приготвува индивидуална програма за слабеење која што се изведува преку серија третмани. Во зависност од третманите се одредува и вкупната цена на програмата на секој клиент.

Работно време:
Пон - Саб: 09:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.figurela.com

fb Instagram

Read 1758 times Last modified on Tuesday, 25 August 2020 11:13
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org