MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ПЗО ЦЕНТАР ЗА ВНАТРЕШНИ БОЛЕСТИ-СРЦЕ СКОПЈЕ

Thursday, 19 October 2023 06:06
Rate this item
(0 votes)
  • Локација: Скопје
  • Адреса: Бул. трета македонска бригада бр.45/1-2 аеродром
  • Контакт: +389 2 3217 016

 
Центарот за внатрешни болести „СРЦЕ“ е приватна здравствена организација основана во 2003 година, која функционира под раководство на д-р Горан Николов специјалист-интернист, супспецијалист-кардиолог.
 
Во центарот се извршуваат специјалистички/супспецијалистички дијагностички прегледи од областа на интерната медицина: кардиологија, гастроентерохепатологија, нефрологија, ендокринологија, ревматологија и ангиологија, се вршат опширни лабораториски испитувања, како и испитувања од областа на превентивната медицина.
 
Располагаме со биохемиска лабораторија како и со повеќе кабинети:
 
-кабинет за интерна медицина и дијагностика
-кабинет за кардиологија
-кабинет за превентивна медицина, диететика и диетотерапија 
 
 
 
 
 
 Работно време:
 
Пон-чет: 08:00 - 19:00
Пет: 08:00 - 18:00
Саб: 08:00 - 13:00
Недела: Не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
fb Instagram
Read 323 times Last modified on Thursday, 19 October 2023 06:19
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org