MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Комунална хигиена- Скопје/ Komunalna Higiena Skopje Featured

Tuesday, 12 October 2021 13:13
Rate this item
(3 votes)

ЈП „Комунална хигиена“- Скопје, чиј основач е Град Скопје, е едно од најголемите претпријатија од комуналната област во Република Северна Македонија. Во своето над стогодишно постоење и делување, ЈП „Комунална хигиена“ успешно се грижи за одржување на јавната чистота на подрачјето на Град Скопје.

fb Instagram

 

 

Read 7223 times Last modified on Thursday, 10 November 2022 08:34
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org