MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Унион гас-ивел

Thursday, 26 November 2020 13:36
Rate this item
(0 votes)

ИСПОРАКА НА ТНГ ШИШИЊА ЗА ДОМАЌИНСТВО И ИНДУСТРИЈА

Една од причините зошто нашите клиенти не мора да складираат повеќе ТНГ шишиња е нашата дистрибутивна мрежа. Во нашата централна полнилница сите ТНГ шишиња имаат поминато процес на испитување и периодична инспекција. Што би можело да биде полесно? Само јавете се на нашиот најблизок дистрибутер, контактирајте не директно на телефон +389 70 206 032 или пополнете го нашиот формулар.

Работното време е од 7:30 до 14:30, Сабота 7:30 to 14:00.
ИСПОРАКА НА ТНГ НА ГОЛЕМО

Ние доставуваме ТНГ од нашиот централен склад во Скопје,  до клиентите со количини од 2 до 200 тони и ја снабдуваме локалната индустрија. Нашите деловни клиенти ќе имаат бенефит од конкурентни цени, брза испорака под прецизен временски распоред и добри деловни односи.

Ние гарантираме за експресна испорака на ТНГ во вашиот дом или во Вашата индустрија ...
ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТНГ ИНСТАЛАЦИИ

Унион Гас Ивел,  проектира и изведува, гасни инсталации за домаќинствата и индустријата. Сите елементи и склопови кои се користат за гасните инсталации се обезбедени од страна на нашите партнерски фирми, имаат високо-технолошки дизајни и се во согласност со Директивата 97 / 23EC за опрема под притисок. Изведените инсталации се со дополнителни не-деструктивни испитувања и со Решение за ставање во употреба од страна на Државниот инспекторат за техничка инспекција.

 
Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.union-gas.com.mk

fb Instagram

 

 

Read 167 times Last modified on Thursday, 26 November 2020 13:43
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org