MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ГРОЗД АД СТРУМИЦА

Tuesday, 31 October 2023 07:03
Rate this item
(0 votes)

  За Грозд
АД Грозд Струмица е формиран на 18.03.1953 година со одлука на Околинскиот народен одбор како претпријатие за производство и трговија на алкохолни и безалкохолни пијалоци. Постои скоро 70 години и ја продолжува традицијата на печење Струмичка Мастика позната повеќе од 300 години.
Грозд Струмица е организиран како акционерско друштво во приватна сопственост со основно дејство производство и промет на алкохолни и безалкохолни пијалоци со висок квалитет и богата традиција. ВИЗИЈА на АД ГРОЗД СТРУМИЦА е постојано подобрување на позициите на домашниот и странскиот пазар и стекнување епитет на организација - производител на најквалитетни газирани безалкохолни пијалоци и производител на надалеку прочуената Струмичка Мастика.

 
 ПРОИЗВОДСТВО
Целокупното производство на АД Грозд Струмица се врши во строго контролирани услови согласно правилата на имплементираните системи за управување со квалитет и здрава животна средина. Тоа подразбира беспрекорна хигиена, лабораториски анализи согласно прописи кои се прават во нашата лабораторија и повремено анализи од акредитирани лаборатории.

Имено, производството се одвива во 2 погони каде се произведуваат безалкохолните пијалоци во стаклена и PET амбалажа, како и погон за печење и полнење на Струмичката Мастика. Во 2016 год , АД Грозд инвестираше во нова “state to art” фабрика изградена по светски стандарди и врвна технологија за производство на безалкохолни пијалоци.

 СЕДИШТЕ
АД Грозд е лоциран во најубавиот дел на град Струмица, обиколен од градскиот парк.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Би сакале да слушнеме што мислите за нашите пијалоци. Значи, ако имате какви било прашања или повратни информации, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас преку формуларот подолу или на социјалните мрежи.

 

 mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: www.grozd.mk

 

 fbInstagram

Read 270 times Last modified on Wednesday, 01 November 2023 07:08
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org