MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

АНГЛИСКИ КЛУБ ДООЕЛ БИТОЛА

Thursday, 28 September 2023 13:29
Rate this item
(0 votes)

Доброто образование е основа за подобра иднина па затоа многу е важен изборот на центар кој нуди квалитетна настава приспособена според потребите на учениците.

Центарот за странски јазици „Англиски Клуб“ нуди квалитетна настава со искусен, стручен и посветен наставен кадар кој неизмерно се грижи за успехот на учениците.

Од 2015 година до денес брои многу успешни години исполнети со многу задоволни клиенти.

Центарот за странски јазици „Англиски Клуб“ нуди курсеви по англиски јазик за претшколска и школска возраст, курсеви за средношколци и курсеви за возрасни.

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00-22:00

Нед: Затворено

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

fb Instagram

 

 

 

Read 320 times Last modified on Monday, 09 October 2023 13:07
More in this category: « ТИЧЕР ДОО
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org