MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Ангела алфа

Monday, 04 January 2021 14:17
Rate this item
(0 votes)

Компанијата ДООЕЛ Ангела Алфа постои од 1993 год, и се занимава со

1. Увоз на високо стелни педигрирани јуници (крави), професионална изградба односно опремување на објекти со
молзни крави и товни јуници, професионално молзење, измолзилишта и РТС системи
2. Системи за наводнување-тифони и агрегати
3. Механизација во областа на говедарството-миксер приколици
4. Премикси и витамин во областа на свињарството, говедарството и сточарството
5. Дезинфициенси за молзење и хемиски средства за перење на молзни системи

fb Instagram

 

 

Read 145 times Last modified on Monday, 04 January 2021 14:23

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org