MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Ателје и галерија ДУО Димитар Димитров Featured

Monday, 09 November 2020 11:00
Rate this item
(0 votes)

 
 Изработка и продажба на: икони, фрески, мозаици и слики- техники: акварел, масло и акрил ,јајчана темпера.

Сликите се изработени од реномирани академски сликари.

Школо по цртање и сликање.

 

Уредување на деловни објекти со уметнички слики, изработка на икони и фрески за во цркви и манастири.

 

Работно време:

Секој ден

 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web
 
 fb Instagram
  
Read 2073 times Last modified on Tuesday, 10 November 2020 14:18
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org