MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Семенарство-Промет Дооел Featured

Friday, 18 September 2020 13:13
Rate this item
(1 Vote)

 

НАШАТА ПРИКАЗНА
Семенарство е фирма која потекнува од 1979 година и за цело време се занимава со дистрибуција и продажба на семенски материјали. Составена од одличен тим кој брои 10 вработени, меѓу кои еден Магистар на Земјоделски Науки, еден Магистрант на Земјоделски Науки, четири Агроном Инжињери.

ФАКТИ ЗА НАС

Временскиот интервал од нарачка до испорака се движи од 1 до 20 часа во зависност од локацијата за испорака;
Продуктите што Семенарство - промет ги продава се подобри од останатите понудени на пазарот поради тоа што увезуваме и дистрибуираме хибриди и сорти со докажан квалитет. Истите се селектирани и наменети за одгледување во нашите климатски услови и со наши технологии на одгледување;
Секој земјоделец треба да купи од Семенарство - промет затоа што фирмите кои го застапуваме се со највисок светски рејтинг, докажано во целиот свет;
Семето што го продава Семенарство - промет ги содржи сите можни сертификати за квалитет;
Семенарство - промет врши продажба и дистрибуција на скоро сите земјоделски аптеки, оранжерии и индивидуални земјоделци и цвеќари.

ДЕЈНОСТИ
Производство, доработка и промет на семенски материјали (семе за пченица, јачмен, просо и сточен грашок преку договор со одредени фирми);
Доработува семе за јачмен, просо и сточен грашок;
Продава семе за фуражни растенија, градинарство, ѓубрива, пп везиво, саксии, субстарати, тревни смески, семе за цвеќе и пропратни земјоделски репроматеријали;
Врши доработка на житни и градинарски култури во магацините во Маџари - Скопје и Свети Николе;
Дистрибуира свои производи во земјоделските аптеки низ Македонија и врши продажба преку дисконти во Скопје и Струмица (продажба се врши во преку 150 земјоделски аптеки ширум Македонија).

ПАРТНЕРИ
SAKATA - Франција, увоз на хибридно семе за градинарски култури
POLJOPRIVREDNI INSTITUT OSIJEK - Хрватска, хибриди пченка и основно семе пченица, јачмен и столен грашок
TOP HARVEST - Холандија, увоз на семе од градинарски култури
SAKATA - Данска, увоз на хибридно семе за свеќе
GOLDSMIT - Америка, исто така увоз на хибридно семе за цвеќе
BIOPRODUKT CACAK - Србија, увоз на семе за градинарски култури и тревни смески
TERRACULT - Германија, тресет
AGRO CS - Словачка, тресет
GREEN HAS - Италија, кристални и течни ѓубрива
SOYLU IPLIK - Турција, пп везиво
FORMPLAST - Грција, саксии


Работно време:
Пон - Пет: 07:30 - 15:30
Саб - Нед: не работиме
 
 
 
 fb Instagram
  
Read 1267 times Last modified on Tuesday, 17 October 2023 13:55
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org