MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Конгресен Сервисен Центар

Friday, 07 August 2020 12:48
Rate this item
(1 Vote)

 

Конгресен Сервисен Центар
Уметност на разбирањето

Конгресен сервисен центар е основан во 1999 година во Скопје, Македонија, а нашата цел, уште од првиот ден, беше да им понудиме на нашите клиенти гаранција за квалитетот и навременото обезбедување на услугите, како и да ја олесниме интернационализацијата на претпријатијата на нашите клиенти од лингвистичка гледна точка. Препознавајќи ја потребата за професионални услуги за превод, толкување и организација на конференции во Србија, во 2001 година Конгресен сервисен центар отвори своја подружница во Белград, а во 2012 година отвори подружница во Сараево.

КСЦ има една цел и една визија: да гарантира дека ќе бидете совршено добро разбрани на секој јазик и дека ќе ја добиете поддршката од најдобриот логистички тим.

КСЦ по статистика, брои повеќе од:
- 6.000 симултани толкувања
- 4.000 консекутивни толкувања
- 12.000 конференции со комплетена логистичка поддршка
- 15.000 преведени страници годишно

Сектори под кои КСЦ ја применува својата експертиза:
- Организација на настани
- Преводи и толкување
- Консултантски услуги
- Издаваштво
- Туристичка агенција

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.kscnet.com

fb Instagram

Read 360 times Last modified on Wednesday, 12 August 2020 12:40
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org