MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Еко степ

Wednesday, 08 July 2020 13:15
Rate this item
(0 votes)

Untitled

ЕКО СТЕП е домашна компанија за сметководство, финансиски и даночен консалтинг. Основана е во 1992 година од страна на Ленче Попчева. ЕКО СТЕП низ годините дава сметководствена и консултанска поддршка на докажани имиња во бизнисот, како за домашни така и за меѓународни компании.
Еко Степ ви ги нуди услугите во областа на финансовото и материјално работење. Дополнително ви нуди изработка на финансиски извештаи.
Нашата Компаније е составена од тим од професиoналци во областа на сметководството и финансиите. Нашиот тим се базира на професионализам, одговорност и квалитет.
Доколку ви се потребни дополнителни информации поврзани со нашите услуги, нашиот високо едуциран тим ви стои на располагање.

Работно време:

Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Саб - Нед: не работи

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:www.ekostep.com.mk

fb Instagram

Read 308 times Last modified on Thursday, 09 July 2020 13:36

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org