Хотели

Почетна :: Хотели : Мотели : Хостели : Вили

СТРУШКИ ГАЛЕБ Струга ДОО

Tuesday, 05 September 2023 06:07
Rate this item
(0 votes)

 Хотелот Галеб идеално е поставен на благородните брегови на едно од најстарите и најубави езера на светот, Охридското езеро, лоциран на влезот од градот Струга и само 50 метри од песочните плажи, а 500 метри од центарот на Струга.
Обликуван во стилот на старата македонска архитектура, распространет на струшкото крајбрежје, хотелот располага со: 87 соби 1/1 – 1/2 – 1/3, секоја со посебна бања, тв и минибар и дел од истите со сопствена тераса со поглед кон езерската шир, како и ресторан со 300 седишта, аперитив бар, ТВ сала и др.
Надморската височина на која се наоѓа Струга, оплеме-нета со извонредни климатски услови ово-зможува пријатен пре-стој во било кој период од годината.
Во склоп на го-ренаведените подато-ци и нашето долгого-дишно искуство сека-ко би истакнале дека овозможуваме оптимални услови за спортисти, бидејќи во непосредна близина на хотелот гравитираат и голем број на терени, трим патеки и др.
Посебно би потен-цирале дека воедно склучуваме аранжмани за ученички екскурзии (основно, средно училиште, студенти, полуматуранти), а за таа намена овозможуваме 250 легла.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: 08:00 - 24:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

 

Read 513 times Last modified on Tuesday, 05 September 2023 13:22
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org