MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ХЕРБАЛ ПЛУС Featured

Friday, 09 October 2020 08:35
Rate this item
(1 Vote)
 
                                                                                                        Живот со природата
 
                                                   Во време на урбано живеење ние се трудиме да ја вратиме природата во нашето секојдневие.
 
                                                                                                            Life with Nature 
 
Внимателно бираме производи кои се базираат на природни состојки и кои во денешниот живот со забрзан ритам ни се потребни да ја постигнеме рамнотежата.
 
                                                                        Happiness is not a matter of intensity but of balance and harmony.
 
Соработуваме со партнери кои се видат од истата филозофија и на македонскиот пазар се трудиме да понудиме производи од врвен квалитет, со контролирано потекло кои гарантираат успех и енергија во животот на нашите потрошувачи.
 
                                                                                                     Quality is the best business plan 
 
 
 
 
                                                                                                        ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА
После долготрајно испитување на пазарот направивме селекција на производи кои се поразлични од она што дотогаш беше присутно на нашиот пазар.
 
                                                                                                         МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА
За да се зачува убавиот изглед потребна е соодветна нега. За таа цел ги донесовме производите за нега на кожата на лицето и телото како и производи за нега на косата.
 
                                                                                                               ОРГАНСКИ ЧАЕВИ
                                                                        За освежување, за смирување и за подигнување на расположението.
ХХербал + постои повеќе од 15 години
Нашиот тим го сочинуваат дипломирани фармацевти со искуство и знаење во својата област
 
Хербал + постои повеќе од 15 години

 

 
Работно време:
Понеделник- Петок:  08:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 15:00
Недела : Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.herbalplus.mk

fb Instagram

Read 1891 times Last modified on Friday, 13 October 2023 06:21

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org