Правни застапници

Почетна :: Адвокати | Нотари | Извршители

Адвокатска Канцеларија Силвија Џивлиџиева Featured

Friday, 26 June 2020 13:47
Rate this item
(0 votes)

Адвокатска канцеларија, основана во 2007-ма година, специјализирана за оштетно-правната проблематика, вклучувајќи вондоговорна надомест на штета од осигурување од автоодговорност, осигурување од незгода (колективно), животно осигурување, како и работа во сите останати гранки на правото. 10 годишна традиција и усовршување, со врвен правен тим кој ги отелотворува принципите на ефикасното тимско работење, целосна посветеност на клиентите и остварување на нивните права и интереси.

Работно време:

Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Сабота - Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web 

fb Instagram

Read 832 times Last modified on Friday, 26 June 2020 13:58
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org