Фитнес | Јога | Џудо

Почетна :: Фитнес | Јога | Џудо

ВОДЕНА ОАЗА ДООЕЛ Featured

Monday, 19 September 2022 13:10
Rate this item
(1 Vote)

НИЕ СМЕ ВОДЕНА ОАЗА
Вашето идеално решение за базени и фонтани. Ние сме компанија посветена на проектирање и изградба на приватни и комерцијални базени и фонтани според потребите и желбите на клиентите.

Проектирање и изградба на базени. Дозволете ни да ги дизајнираме вашите базени во уметничко дело.
Повеќе од 10 години искуство со изведба и монтажа на опрема - одржување - третирање на Базени - СПА - Анимациони Фонтани - водени завеси водопади. Изработуваме базени, фонтани и водопади од природен или украсен камен. Брусиме и стругаме бетонски подови на базени. Вршиме и репарација на корита од базени и бетонски површини околу базените со бетонска галантерија и штампан бетон.
 

Проектирање и изградба на фонтани. Со нашите фонтани ќе креираме водена оаза околу вас.

 
Базените се познати како места каде човекот се релаксира и опушта, а телото и духот се во целосна хармонија. Иако за многумина најатрактивната форма на водена релаксација, не треба да ги заборавиме и фонтаните, градинарски езерца и сауни, кои исто така го заслужуваат своето место под сонцето. Со нивната конструкција и монтажа, се овозможува автоматско полевање на вашата градина.

Денешната култура, поткрепена со старо знаење, со примена на нови технологии, ни овозможува на релативно мал простор да создадеме услови кои ќе ги задоволат нашите рекреативни и здравствени потреби. 

Базените имаат различни намени; тие можат да бидат детски, спортски, терапевтски, рекреативни. Базените се изградени отворени или затворени, и користат различни видови вода: термална, солена или обична. Водата во базените може да се загрева или не, и истиот може да биде монолитен или монтажен.

Водена Оаза е специјализирана компанија која се занимава со технологија на вода изразена преку формата на уживање во водниот свет. Наша задача е да им го направиме животот полесен и поудобен на луѓето, ослободени од секојдневните стресови и оптоварувања, а сето тоа во нивна непосредна близина. Нашето непроценливо искуство е стекнато со долгогодишна работа и многу задоволни клиенти.

 

 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед.: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:    www.vodenaoaza.mk

fb Instagram

 

 

Read 1400 times Last modified on Thursday, 29 February 2024 14:21
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org