MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место
Продажба на големо и мало на КЕРАМИЧКИ и ГРАНИТНИ плочки, санитарија, ламинати од 8mm и 12 mm, електрика, водовод, одвод, железарија.
АРТ ФИКС КОМПАНИ ДООЕЛ секогаш се грижи за своите клиенти со удобност во секој поглед: квалитет, цена, услуга, искуство.
Се наоѓаме во с.Лазани, последен објект од десна страна на излезот кон с.Житоше или обратно првиот објект од лева страна на влез од селото ако идете од страна на с.Житоше
Повелете, Ве очекуваме
 
 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  09:00 - 14:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: 

fb Instagram

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

 

Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  09:00 - 14:00

e-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:www.shpendi.com.mk

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  09:00 - 14:00

e-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram


 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  09:00 - 14:00

e-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.teleset.com.tr 

fb Instagram

 
 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare, justo id scelerisque aliquam, mi eros aliquet dolor, condimentum semper tellus felis et nibh. Cras ut consequat arcu. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras auctor lobortis magna, quis condimentum enim pellentesque et. Cras dapibus vestibulum dui, id elementum sem molestie non.
 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  09:00 - 14:00

e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.smartliving.mk

fb Instagram

 
 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 20:00
Саб - Нед:  08:00 - 17:00

e-mail:  
web: 

fb Instagram

 
 РЕЗОНАТОР е компанија со долгогодишно работно искуство на македонскиот пазар. Во 1994 година, фирмата започнува да работи со производство и трговија на механизми за мебел и претставува првата македонска фабрика од овој вид. Примарна дејност на фирмата е производство на механизми, оков и пластични делови за мебел. Освен со производствена дејност, РЕЗОНАТОР се занимава и со трговија со секаков вид мебел.

Производствените и технолошки капацитети на РЕЗОНАТОР се состојат од:
• Одделение за пробивање и просекување на лимови и флахови од 16 ексцентар преси, со пресарски капацитети од 50 kN до 1630 kN

• Одделение за заварување и монтажа од 6 апарати за електролачно MIG/MAG заварување

• Одделение за сечење и виткање на лимови и флахови, со капацитет на сечење до 6 мм дебелина и виткање до 1 мм дебелина

• Одделение за бојадисување и пластификација на метални производи – Линија за автоматско електростатско-прашкасто бојадисување, со одмастување, испирање со вода, пасивизација и сушење на производот

• Аголно виткање на цевки и профили, со капацитет на виткање на профили до 40х40 мм и цевки до ф30 мм

• Производство на челични заковици (со дијаметар од ф4 мм, до ф12 мм и должина L≤50 мм)

• Производство на пластични делови; машини за вбризгување со капацитет на полнење до 100 гр и сила на затворање до 50 kN

• Алатница за изработка на алати за пробивање, просекување и виткање на лимови и флахови; изработка на алати за вбризгување на термопласти.

• Изработка на машински делови со CNC глодање, конвенционално глодање и стругање, дупчење, рамно и кружно брусење

• Изработка на пластични делови со 3D печатење (FDM 3D Printing), со резолуција до 0.04 mm

Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  09:00 - 14:00

e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

web: www.rezonator.com.mk 

fb Instagram

 Firmata e osnovana 2011 godina, se bavi so proizvodstvo na plocest mebel od masivno drvo, medijapan I iverka. Isto taka se zanimava so proizvodstvo na pogrebalni kovcezi, nameneti za evropskiot pazar.
 
Работно време:
Пон - Пет:  07:00 - 15:00
Саб - Нед:  10:00 - 15:00

e-mail:  
web: 

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org