MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 
 
Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  не работиме

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: 

fb Instagram

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

 

Компанијата ДООЕЛ Ангела Алфа постои од 1993 год, и се занимава со

1. Увоз на високо стелни педигрирани јуници (крави), професионална изградба односно опремување на објекти со
молзни крави и товни јуници, професионално молзење, измолзилишта и РТС системи
2. Системи за наводнување-тифони и агрегати
3. Механизација во областа на говедарството-миксер приколици
4. Премикси и витамин во областа на свињарството, говедарството и сточарството
5. Дезинфициенси за молзење и хемиски средства за перење на молзни системи

fb Instagram

 

 

 
Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

 
Работно време:
Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Нед: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram