MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

АГРО-КАЛЕМ ЕКСПОРТ-ИМПОРТ ДООЕЛ Featured

Tuesday, 16 June 2020 13:47
Rate this item
(1 Vote)

АГРО КАЛЕМ е компанија која што главна дејност и е производство и продажба на трпезно грозје и лозов и овошен саден материјал. Нашите производи се со одличен квалитет. Во срцето на Тиквешијата покрај течението на реката Вардар на 150 м  надморска височина во Тимјаник – Неготино се наоѓаат нашите плантажи со трпезно грозје и расадникот за овошни и лозови садници. Главна цел на компанијата е инвестирање во подобрување на техниките бербата и пакувањето на грозјето и чување во соодветен ладилник. Посебен акцент ставаме на начинот на пакувањето на грозјето и амбалажата за пакување. Инвестирањето во пакувањето на нашите производи значи додавање на вредноста на нашите производи а со тоа и зголемена конкурентност на домашниот и странскиот пазар!

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 2196 times Last modified on Friday, 17 July 2020 07:41
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org