MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Ролопласт Скопје Featured

Friday, 22 July 2022 10:54
Rate this item
(1 Vote)

Основана во 1971 година, фирмата Ролопласт денес произведува големи количини на PVC профили за прозорци, врати, ролетни, ламперии, секакви придружни делови и гранулати во своите две фабрики во Скопје и Неготино. Со јасна визија за својот развој и со беспрекорна услуга, Ролопласт пласира продукти со врвен, загарантиран квалитет, произведени по најсовремени стандарди.

Ролопласт верува дека квалитетните, долготрајни партнерства се основа на успешната работа, а истите се создаваат со доверба и искрена меѓусебна соработка. Нашата фирма соработува со монтери, мешовити фирми, фабрики и останати компании во доменот.

Работно време:
Пон - Пeт: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: http:www.roloplast.mk

fb Instagram

 

 

Read 892 times Last modified on Thursday, 11 July 2024 10:22
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org