MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Ринол Индустриски подови

Tuesday, 06 April 2021 13:10
Rate this item
(1 Vote)

Компанијата “РИНОЛ”е специјализирана, професинално приспособена и технолошки опремена за изработка на индустирки подови. Во широката палета на производи застапени се 35 основни видови индустриски подови вклучувајќи и подови на база на бетон, магнезиум, синтетичка смола, како и акрил. Благодарејќи на големата поддршка од страна на реномирани странски партнери како што се ROCLAND (Франција), ASHFORD FORMILA (САД), HTC (Шветска) во оптек се искличиво најсовремени материјали со кои работат високо специјализирани стручни лица. “РИНОЛ” до сега има изработено над стотина илјади квадратни метри индустриски подови за различни намени. Претпријатието не само што поседува знаење и искуство (Know-how), туку е и подготвено преку комплетна услуга успешно да ги задоволи желбите и потребите дури и на најприбирливите инвеститори. Големиот број на реномирани инвеститори кои му укажале доверба на “РИНОЛ”како и количината на изработените индустриски подови само го потврдуваат приматот на водечка компанијата РИНОЛ не само во Србија туку и во регионот.
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 до 17:00
Саб и Нед: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

 

Read 22 times Last modified on Tuesday, 06 April 2021 13:21
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org