MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Пот колешино

Thursday, 24 September 2020 13:24
Rate this item
(0 votes)


Фабрика за преработка на овошје и зеленчук
За подетални информации за нас и нашите производи, за прашања, коментари, слободно контактирајте не.
Ви благодариме.

 фабриката започна со преработка на овошје и зеленчук во 2000 година. Започнавме како мала фабрика со преработка на само дел од земјоделските култури кои ги поседува нашето подрачје. После позитивните резултати од првите години и прифатеноста од страна на потрошувачите нашето производствено оделение почна да се шири со нови машини за преработка. Сето тоа е резултат на квалитетот на нашите производи, секако и стекнатата доверба на нашите потрошувачи.
Современа технологија на производство

Најновата технологија ни овозможи поквалитетно и поекономично производство, а со самото тоа и поконкурентни цени на македонскиот, но и на светските пазари.


Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:  www.potkolesino.com

fb Instagram

 

 

Read 202 times Last modified on Thursday, 24 September 2020 13:30
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org