MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Аптека Ирис

Tuesday, 12 May 2020 13:30
Rate this item
(1 Vote)

ПЗУ Аптека Ирис – Кривогаштани работи од 2005 година на територијата на општинаКривогаштани. Лоцирана е во центарот на Кривогаштани и со тоа е лесно достапна за сите пациенти. Регионалниот пат за Крушево кој минува пред неа и овозможува лесен контакт и сопациентите од таа општина како и од околните села : Алданци, Норово, Бучин, Свето

Митрани, но и со оние од општина Долнени, кои тргајќи по добро снабдена аптека често ја посетуваат. Аптеката располага со дипломиран фармацевт и двајца фармацевтски техничари.

Аптеката располага со широк асортиман на лекови,помошни лековити средства и козметика,а исто така има склучено договор со ФЗОМ.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Сабота: 08:00 - 18:00
Празници: 08:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 375 times Last modified on Wednesday, 13 May 2020 12:36
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org