Ресторани

Почетна :: Ресторани

Компанијата УниПАРТС ДС дооел во Индустриската зона Визбегово располага со богато снабдена продавница на делови за градежни машини. Првенсвено сме специјализирани за делови наменети за средни и големи градежни машини.

Нашата палета на производи ги опфаќа светски познатите компании и брендови во овој сектор, како што се: Komatsu, Caterpillar, Hitachi, Liebher, Volvo и многу други

Располагаме и со магацински простор од кој продавницата секојдневно се снабдува со нови количества делови. Тимот кој се грижат за снабдување на магацинот и продавницата е во секојдневен контакт со нашите партнери во странство и директно со производителите на овие делови. Реномето што го изградивме во изминативе години, ни овозможува брзо и ефикасно да дојдеме до било кој резервен дел и тоа во најкраток можен рок, по цени кои се конкуретни и поволни, како за нашиот, така и за глобалниот пазар. Изложбениот салон работи секој ден од 8 до 16 часот.

Во салонот можете да добиете информации за деловите што ви се потребни, како и за можноста тие да бидат набавени доколку во моментот ги немамe. Исто така, во нашиот сервис, кој се наоѓа во близина на салонот, можете да добиете информација и за условите под кои тие резервни делови можат да се вградат во вашите машини.

УниПАРТС ДС има сопствен сервис, односно располагаме со стручен кадар и технички погон кој дава услуга во тековното сервисирање и одржување на градежни машини.

Тимот на професионалци ви стои на располагање при решавањето на тековните проблеми кои произлегуваат од вашето секојдневно работење. Секогаш кога ќе ви се појави проблем, а времето ви е драгоцено јавете се на еден од нашите контакт телефони или посетете не директно во нашиот сервис.

Сервисот се наоѓа веднаш до продавницата за резервни делови. Богатата палета производи/делови со кои располагаме ни дава можност да ги решиме вашите технички проблем во најкраток можен рок. Ако во моментот не располагаме со конкретниот дел потребен за одстранување на проблемот кај вашата машина, можеме да го набавиме за неколку дена.

Дел од услугите што ги нуди нашиот сервис:

• Репарација на редуктори и квачила за управување

• Репарација на пумпи

• Сервис на мотор

• Репарација на автоматски менувачи

• Сервисен преглед

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.uniparts.mk
 

 

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Нотарската канцеларија на Нотар Ермира Мехмети започна со работа на 16.01.2017 година.  Канцеларијата се наоѓа на подрачјето на Општина Бутел во Скопје, во близина на Државното Средно Економско Училиште „Арсение Јовков„ и е сместена во нови и современо уредени простории, во деловен простор дел од станбена куќа, објект кој се наоѓа на главна улица, со сопствен паркинг простор.  

Работното време на канцеларијата е од 09:00 до 17:00 часот, секој ден од понеделник до петок.
Нотарската канцеларија започна со работа со двајца вработени дипломирани правници, еден дипломиран правник со положен нотарски испит, сите со работно искуство од областа на нотарската служба, како и еден волонтер дипломиран правник.  .
Нашиот тим е подготвен со знаење, искуство и стручност да ги извршува работните задачи од областа на нотаријатот.  Одговорно и стручно се поставуваме кон работата, а успешно и трпеливо се соочуваме и со голем обем на работа, работа под стрес и притисок на време, а во зависност од потребите и законските можности, и работа после работното време.  Прецизноста во работењето е една од главните карактеристики на канцеларијата на Нотар Ермира Мехмети.


Целта на нашата нотарска канцеларија е почитување на Законот за нотаријат и работење во согласност со законот и позитивните законски прописи. Отворени сме за соработка со нашите колеги, спремни за учество и давање на  активен придонес  на семинари и советувања организирани во рамките на Нотарската Комора и други правни здруженија.

Наша најголема цел е да имаме задоволни странки кои ќе имаат професионално, навремено и ефикасно завршени услуги од страна на нашата канцеларија во однос на заверки, потврдување на договори, оставински постапки, нотарски акти и сите останати правни дејствија предвидени во Законот за Нотаријат.

Работно време:
Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

 
Работно време:
Пон - Нед: 

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:
web: