MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Sex Shop Valijant 1

Tuesday, 16 March 2021 13:56
18+

ВАЛИЈАНТ - "Другото име на сексуалната екстаза"
Во 2000 - та му се случи на Скопје и на сите оние кои знаат што сакаат.

На 26.01.2000 започна нешто, за што денес можеме да кажеме дека претставува еден своевиден феномен во нашиот урбан живот. Првичната желба ни беше да го приближиме светот до нас, за подоцна да ја прифатиме како наша обврска и мото.

Скромно, но крајно професионално започна да работи првиот македонски ВИСТИНСКИ Секси Шоп.

Искуствата стекнати во работата со оваа дејност ќе ни помогнат во подоцнежните наши стремежи и во градење на имиџот на сето она што денес претставува ВАЛИЈАНТ. Порнотеката, како составен дел од Shop-от, позитивно влијаеше во понатамошното креирање на нашата деловна политика и ни помогна, како нам, така и на нашите сегашни и идни клиенти, во кршењето на табуата во нашето пуританско општество. Комуникацијата меѓу лугето, како основен предуслов за толеранција и разбирање, ја воспоставивме преку нашиот контакт клуб, кој е сега прерасна во интернет портал кој е отворен за сите оние кои го сакаат дружењето и го сфаќаат како придобивка, без оглед на глупавите догми и квази критериуми.


- 2004 се отвори Валијант 2 во западна Македониа - Кичево. (Во преселба на друга локација!)


- 2005 ВАЛИЈАНТ се доближува кон својата кулминација со отварањето на Секси Шоп Валијант 3 во центарот на Скопје, најголемиот Секси Шоп југоисточна Европа и популарно наречен Секс Центар со многу примамливи и провокативни дејности.
- 2007 се отвара Секси Шоп Валијант 4. Средина за која се мислеше дека е конзервативна, напротив излезе дека е крајно еманципирана и едуцирана за сексуалноста.

 
Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:
web: www.valijant.com.mk

fb Instagram

 

 

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org