MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 

Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 14:00
Саб: 09:00 - 15:00
Недела: не работиме

 
 
e-mail:
web
 
 fb Instagram
  

Хотел Коцарев е идеално место за оние кои се во потрага во мирен престој и кои сакаат да уживаат.
Хотелот се наоѓа во близина на црквата Св. Еразмо,
на само 4 км оддалеченост од центарот на градот и 200м. од Охридското езеро.
 
 
Работно време:

Пон - Нед: 24/7

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:https://hotelkocarev.mk/

fb Instagram

 

 

 
Работно време:
Пон - Нед:  08:00 - 20:00

e-mail:
web: 

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Нед:  08:00 - 20:00

e-mail:
web: 

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 07:00 - 15:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
web: www.agrostart.com.mk

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет: 07:00 - 15:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Се за вашите миленичиња од храна, облека , козметика реквизити и разни играчки за вашите крзнени пријателчиња.
 
 
Работно време:
Пон - Саб: 09:00 - 20:00
Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет: 07:00 - 15:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет: 07:00 - 15:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: