MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Недела: не работиме

 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:

fb Instagram

 

Размислувајте долгорочно, одберете квалитет. Ние постоиме 29 години за Вас

Работно време:
Пон - Саб: 10:00 - 17:00
Недела: не работиме
 
e-mail: 
web:

fb Instagram

Компанијата БОХЕМИА од Битола се занимава со трговија на големо и мало:

- Производи од порцелан, стакло
- Расветни тела, сијалици
- Производи за домакинство
- Ситни апарати за домаќинство

Увозник на полски порцелан и полско стакло
Компанијата БОХЕМИА од Битола се занимава со трговија на големо и мало:

• Производи од порцелан, стакло
• Расветни тела, сијалици
• Производи за домакинство
• Ситни апарати за домаќинство

БОХЕМИА на пазарот е присутна веќе дваесеттина години, постои од 1996 година и има изградено имиџ на сигурен партнер, посветен на квалитетот. Компанијата сите овие години успеа да воспостави соработка со повеќе реномирани партнери од Македонија и странство, што влијаеше многу позитивно врз градењето на довербата кај потрошувачите.

БОХЕМИА располага со широка палета на производи за домаќинство, а особено е позната по квалитетниот порцелан и големиот избор на кристални чаши и други производи од кристал. Од 2013 година компанијата стана директен увозник на порцелан од Полска, држава која има голема традиција во оваа област и произведува порцелан со врвен квалитет. БОХЕМИА има и голем лагер на сите видови расветни тела, ЛЕД сијалици и ситни апарати за домаќинство

Работно време:
Пон - Пет: 10:00 - 22:00
Саб - Нед: 16:00 - 20:00
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:

fb Instagram

 
 
Работно време:
Пон - Пет: 10:00 - 22:00
Саб - Нед: 16:00 - 20:00
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:

fb Instagram

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: 08:00 - 17:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org