MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место
Продажба на големо и мало на КЕРАМИЧКИ и ГРАНИТНИ плочки, санитарија, ламинати од 8mm и 12 mm, електрика, водовод, одвод, железарија.
АРТ ФИКС КОМПАНИ ДООЕЛ секогаш се грижи за своите клиенти со удобност во секој поглед: квалитет, цена, услуга, искуство.
Се наоѓаме во с.Лазани, последен објект од десна страна на излезот кон с.Житоше или обратно првиот објект од лева страна на влез од селото ако идете од страна на с.Житоше
Повелете, Ве очекуваме
 
 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  09:00 - 14:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: 

fb Instagram

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Анита

Thursday, 10 December 2020 13:44
 
 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 20:00
Саб: 08:00 - 18:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 16:00
Саб: 09:00 - 17:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 15:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

 

Компанијата АГРОЛАНД се занимава со бушење на бунари

- Машина за бушење со широчина од Ф 170 мм, до длабочина од 50 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 250 мм, до длабочина од 150 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 500 мм, до длабочина од 300 м
- Можност за изработка на геотермални бушотини и до 1000 м длабочина

Компанијата АГРОЛАНД од Куманово е формирана во 2007 година и денес е претставувана од г-ѓа Верица Стојановска, како управител. Компанијата е формирана со германско искуство кое го има стекнато основачот г-дин Оливер Стојановски кој повеќе години работел во оваа држава.

МАШИНИ ЗА БУШЕЊЕ БУНАРИ

Компанијата АГРОЛАНД во моментов располага со три машини за бушење бунари, со различен капацитет. Оваа опременост ни дава можност да изведуваме геотермални бушења со длабочина од 50 до 300 метри. Изведуваме геотермални бушотини на цела територија на Македонија.

КАПАЦИТЕТ

Нашата најмала машина има капацитет на бушење до 50 метри длабочина и широчина на бунарот од Ф 170 мм. Втора машина буши до широчина на бунар од Ф 250 мм и длабочина до 150 м. Нашата најголема машина има капацитет на бушење со широчина од Ф 500 мм и длабочина до 300 метри.

ГЕОТЕРМАЛНИ БУШОТИНИ

Доколку сте заинтересирани за геотерманлни бушотини со поголеми длабочини, дури и до 1000 метри, исто така, можете да ни се обратите на +389 (0)70/ 211 850, ќе можеме да ви излеземе во пресрет. АГРОЛАНД Има воспоставено соработка со некои странски компании, со кои заедно можеме да реализираме бушења до поголеми длабочини.

 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

 

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

 

fb Instagram

ТЕХНОБЕН НОВА доо е приватно претпријатие кое на македонскиот пазар се појави во 1999 година, како мала машинобраварска работилница со мини технологија и неколку вработени. Денес таа е модерна компанија технолошки и кадровски оспособена да одговори и на најсложени работи во металскиот комплекс. Нашата долгогодишнa работа говори за искуството и квалитетот коj го поседуваме и кој е имплементиран во нашите производи.

Главна дејност на ТЕХНОБЕН НОВА доо е производство на индустриски котли за цврсто и течно гориво, топловодни котли, садови под притисок, резервоари за течно гориво, производство и монтажа на сушари, ремонт на сите видови котли, греење, климатизација, изградба на челични конструкции...

ТЕХНОБЕН НОВА има реализирано голем број објекти во Македонија и во Косово, што за нас е значајна референца. Сите овие години бевме посветени да ги реализираме желбите на нашите клиенти и тоа со максимален квалитет, што се покажа како добра определба која има големо влијание врз развојот на компанијата и е главниот наш адут во пазарниот натпревар.
Покрај редовната производна програма ТЕХНОБЕН НОВА ги нуди и следниве услуги:

    • Монтажа, ремонт и сервисирање на сите видови котли

    • Виткање на цевки и профили

    • Заварување: TIG, REL, EPP...

    • Виткање на лимови

    • Сечење на лимови

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.tehnoben.mk