MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Компанијата УниПАРТС ДС дооел во Индустриската зона Визбегово располага со богато снабдена продавница на делови за градежни машини. Првенсвено сме специјализирани за делови наменети за средни и големи градежни машини.

Нашата палета на производи ги опфаќа светски познатите компании и брендови во овој сектор, како што се: Komatsu, Caterpillar, Hitachi, Liebher, Volvo и многу други

Располагаме и со магацински простор од кој продавницата секојдневно се снабдува со нови количества делови. Тимот кој се грижат за снабдување на магацинот и продавницата е во секојдневен контакт со нашите партнери во странство и директно со производителите на овие делови. Реномето што го изградивме во изминативе години, ни овозможува брзо и ефикасно да дојдеме до било кој резервен дел и тоа во најкраток можен рок, по цени кои се конкуретни и поволни, како за нашиот, така и за глобалниот пазар. Изложбениот салон работи секој ден од 8 до 16 часот.

Во салонот можете да добиете информации за деловите што ви се потребни, како и за можноста тие да бидат набавени доколку во моментот ги немамe. Исто така, во нашиот сервис, кој се наоѓа во близина на салонот, можете да добиете информација и за условите под кои тие резервни делови можат да се вградат во вашите машини.

УниПАРТС ДС има сопствен сервис, односно располагаме со стручен кадар и технички погон кој дава услуга во тековното сервисирање и одржување на градежни машини.

Тимот на професионалци ви стои на располагање при решавањето на тековните проблеми кои произлегуваат од вашето секојдневно работење. Секогаш кога ќе ви се појави проблем, а времето ви е драгоцено јавете се на еден од нашите контакт телефони или посетете не директно во нашиот сервис.

Сервисот се наоѓа веднаш до продавницата за резервни делови. Богатата палета производи/делови со кои располагаме ни дава можност да ги решиме вашите технички проблем во најкраток можен рок. Ако во моментот не располагаме со конкретниот дел потребен за одстранување на проблемот кај вашата машина, можеме да го набавиме за неколку дена.

Дел од услугите што ги нуди нашиот сервис:

• Репарација на редуктори и квачила за управување

• Репарација на пумпи

• Сервис на мотор

• Репарација на автоматски менувачи

• Сервисен преглед

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.uniparts.mk
 

 

fb Instagram

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

 

fb Instagram

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

 

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

 

fb Instagram

 

Компанијата АГРОЛАНД се занимава со бушење на бунари

- Машина за бушење со широчина од Ф 170 мм, до длабочина од 50 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 250 мм, до длабочина од 150 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 500 мм, до длабочина од 300 м
- Можност за изработка на геотермални бушотини и до 1000 м длабочина

Компанијата АГРОЛАНД од Куманово е формирана во 2007 година и денес е претставувана од г-ѓа Верица Стојановска, како управител. Компанијата е формирана со германско искуство кое го има стекнато основачот г-дин Оливер Стојановски кој повеќе години работел во оваа држава.

МАШИНИ ЗА БУШЕЊЕ БУНАРИ

Компанијата АГРОЛАНД во моментов располага со три машини за бушење бунари, со различен капацитет. Оваа опременост ни дава можност да изведуваме геотермални бушења со длабочина од 50 до 300 метри. Изведуваме геотермални бушотини на цела територија на Македонија.

КАПАЦИТЕТ

Нашата најмала машина има капацитет на бушење до 50 метри длабочина и широчина на бунарот од Ф 170 мм. Втора машина буши до широчина на бунар од Ф 250 мм и длабочина до 150 м. Нашата најголема машина има капацитет на бушење со широчина од Ф 500 мм и длабочина до 300 метри.

ГЕОТЕРМАЛНИ БУШОТИНИ

Доколку сте заинтересирани за геотерманлни бушотини со поголеми длабочини, дури и до 1000 метри, исто така, можете да ни се обратите на +389 (0)70/ 211 850, ќе можеме да ви излеземе во пресрет. АГРОЛАНД Има воспоставено соработка со некои странски компании, со кои заедно можеме да реализираме бушења до поголеми длабочини.

 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

 

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

 

fb Instagram

Локација 1: 11 Октомври бр 58
Локација 2: Маршал Тито бб
Локација 3: Бул Ослободување бб
Магацин Калдрма бб Над Пашино

Салон за бела техника
Апарати за домаќинство
Опрема за кујни
Климатизација

 
Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
webhttp://www.eps.eu.mk/ 
 

 

fb Instagram

Работно време:

Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Сабота: 09:00 - 15:00
Недела : не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

Page 1 of 3
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org