MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Компанијата “РИНОЛ”е специјализирана, професинално приспособена и технолошки опремена за изработка на индустирки подови. Во широката палета на производи застапени се 35 основни видови индустриски подови вклучувајќи и подови на база на бетон, магнезиум, синтетичка смола, како и акрил. Благодарејќи на големата поддршка од страна на реномирани странски партнери како што се ROCLAND (Франција), ASHFORD FORMILA (САД), HTC (Шветска) во оптек се искличиво најсовремени материјали со кои работат високо специјализирани стручни лица. “РИНОЛ” до сега има изработено над стотина илјади квадратни метри индустриски подови за различни намени. Претпријатието не само што поседува знаење и искуство (Know-how), туку е и подготвено преку комплетна услуга успешно да ги задоволи желбите и потребите дури и на најприбирливите инвеститори. Големиот број на реномирани инвеститори кои му укажале доверба на “РИНОЛ”како и количината на изработените индустриски подови само го потврдуваат приматот на водечка компанијата РИНОЛ не само во Србија туку и во регионот.
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 до 17:00
Саб и Нед: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

 

 
Работно време:
Пон - Пет:  09:00 - 20:00
Саб - Нед: 09:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org