MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ПОЧИТУВАНИ,
Фирмата “ Тимекс ”   е основана во 2000 год. со основна дејност бои и лакови со железарија. Со текот на времето асортиманот се зголемуваше со познати прозводители кои ќе Ве освојат со својот дизајн, квалитет и нашите несомнено најниски цени. Денес нудиме:
-бои и лакови  од HELIOS, TIKKURILA, ZVEZDA, HROMODEN, ER LAK; поликолори од брендовите JUPOL, BEKAMENT, MAXIMA, ZVEZDA, SPEKTRA, микс систем за фасади JUB и MARK;
-полиуретански бои на  ICA ITALY I DEWILUKS; стиропори и лепаци за фасада на JUB,POFIX I CERESIT;
- алати и машини за мајстори од MAKITA, TOPMASTER, RAIDER, INGCO, MAXPULS, MATRIKS I ISKRA;
-комплет асортиман на BEOROL;
-стирпорни лајсни BOVELACCI,лајсни од DOLKEN;
- ламинат од KRONOSWIS и EGER;
-санитарии од FAYANS, INKER, CERSANIT, TURKUAZ, KOLO; кади и туш кабини од HAJPOOL, LUXOR, NOVA;
-мебел за бањи, огледала, галантерија за купатила, славини, садопери за кујни BLANCO, METALAC, ALVEUS.
-Оков за мебел и рачки и брави TITAN, BANE, STUBLINA, AGB, HOPE…
-од домаќинство производи од METALAC, EMO ETERNA, LUMINARK, BORMIOLI, PASABAHCE, пластика о д BURDEM PLASTIK
-електроматријали METALKA MAJUR, NOPAL,GE,кабли за инсталација,сијалици економични и лед панели,лустери,
-соларни системи од  150л,200л,250л и сите видови на бојлери емајлирани,комбинирани,проточни...
-а за градината нудиме алат од STIHL,MTD,мaси и столови,саксии...
Ве очекуваме да не посетите ние имаме да ви понудиме преку 10 000 артикли,се гледаме      
 
Работно време:

Пон - Саб: 07:00 - 19:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

KOMEKS & CO

Friday, 25 September 2020 13:08

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:

web:

fb Instagram

 

 

 

 

 
Работно време:
Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Саб - Нед: не работи
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
fb Instagram

Компанијата ДАТЕ КОМЕРЦ е формирана во 1989 година, како претпријатие за трговија на големо и мало. Во текот на свотето работење фирмата се специјализира во сегментот на материјали и опрема за изведување водоводни инсталации, инсталации за греење и климатизација, материјали и опрема за електрични инсталации, алати и железариски стоки. ДАТЕ КОМЕРЦ воедно се јавува и како дистрибутер на овие производи за повеќе трговци на големо и мало.
Гаранција за квалитетот на производите што на македонскиот пазар ги пласира ДАТЕ КОМЕРЦ е во тоа што самата компанија се јавува како увозник на поголем дел од застапената програма, при што е направен вистински избор и строга селекција на производителите кои имаат долга пазарна традиција и кои поседуваат релевантни сертификати за квалитет.
Долгогодишното искуство и воспоставената широка мрежа бизнис партнери, се гаранција дека ДАТЕ КОМЕРЦ е подготвен да Ви излезе во пресрет на сите Ваши барања и да најде квалитетни решенија и за најсложените предизвици.
 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 16:30
Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web
 
 fb Instagram
  

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Недела: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web
 
 fb Instagram
  

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Недела: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web
 
 fb Instagram
  
 
Работно време:
Пон - Саб:  09:00 - 00:00
Нед: Не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 22:00
Саб - Нед: 08:00 - 20:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 21:00
Саб - Нед: 08:00 - 20:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Page 1 of 2
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org