MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

 
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:
web:
 
 fb Instagram
  

Месната индустрија КАРНЕМ се занимава со:
- Преработка  и трговија  на месо и производство на свежи, сувомеснати,полутрајни и трајни производи
Тел:
+389 (0)42/221 042
+389 (0)42/221 395
Факс:
+389 (0)42/221 395
 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 20:00
Недела: 08:00 - 12:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.karnem.mk

fb Instagram

 

 

 

Работно време:

Пон - Петок: 08:00 - 16:00
Саб - Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 17:00
Саб - Нед:  не работиме

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: 

fb Instagram

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

 

 
 
Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 18:00
Нед : не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram
  

 
 
Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 18:00
Нед : не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram