MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ЕНСО - Музичко Едукативен Центар

Tuesday, 02 June 2020 11:32
Rate this item
(1 Vote)

ЕНСО е посветено на своите ученици и нивните желби. Кај нас се учат сите стилови на музика, преку индивидуална, и групна настава, а учениците се усовршуваат изучувајќи класична, електрична и акустична гитара како и солфеж со елементарна теорија на музиката.
Наша цел и мисија е секој ученик да го напушти нашето училиште зајакнат во умот и духот.

Нашите лекции се прилагодени да ви одговараат во зависност од стилот кој сакате да го изучувате.
Секоја лекција е прилагодена за да одговараа на секој од учениците, нуди свеж и иновативен пристап кон учење и усовршување на гитарата.
Нудиме настава за сите нивоа и сите возрасти; од почетен до напреден степен, во сите стилови.
Нашиот музичко едукативен центар исто така им нуди на своите ученици уникатни и незаменливи можности да присуствуваат на различни работилници, летни кампови, да настапуват на различни манифестации, концерти, натпревари, радио и телевизија.

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 660 times Last modified on Wednesday, 03 June 2020 11:37
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org