MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ЧЕЗАКОМЕРЦ

Tuesday, 02 March 2021 08:36
Rate this item
(1 Vote)

Компанијата ЧЕЗА КОМЕРЦ се занимава со трговија со зрнести плодови, семки, зачини, сушени плодови, масти, масла, адитиви, ароми, суровински материјали за слаткарска, пекарска, пиварска и сокарска индустрија, месо преработувачка индустрија и индустрија за пакување

Печење и подготовка на зрнести производи
NUTINI - Бренд за јаткасти плодови и сушено овошја, пакувани во повеќе грамажи од 30 - 800 грама, во вакуум или во обична фолија

KIBELA - Бренд за зачини, зрнест зеленчук и останати производи од традиционалната програма, пакувани во фолија, во грамажи од 20 - 90 грама

РЕФУСНИ ПРОИЗВОДИ - Рефусни јаткасти производи, зачини и суровини

Контејнерски транспорт со сопствени возила на релација: Скопје - Солун - Скопје
СЕРТИФИКАТИ
HACCP
Раб
отно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.cezakomerc.com.mk

fb Instagram

 

 

Read 801 times Last modified on Tuesday, 02 March 2021 08:42
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org