MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Еуро Монта

Thursday, 26 November 2020 14:16
Rate this item
(0 votes)

 

ЕУРОМОНТА – Струмица е градежна компанија во приватна сопственост. Управната зграда на нашата компанија е со седиште во Струмица, а нашата компанија располага и со магазински простор во општина Босилово.

Веќе 15 години ЕУРОМОНТА како градежна компанија успешно и квалитетно делува и егзистира на македонскиот пазар. Познати сме како компанија која нуди квалитет, трајност и брза услуга, а нашите клиенти се посебно задоволни од нашата гаранција за завршената услуга.

ЕУРОМОНТА како градежна компанија се занимава со сите видови градежни работи, од темел до кров, по системот клуч на рака. Нашата компанија исто така се занимава со проектирање на објекти, реставрација како на приватни така и на историски објекти(цркви и манастири), отстранување на влага од постоечките објекти преку осмоза, хидроизолација, термоизолација, ентериерно уредување, како и сите видови висока градба.

Уште од самите почетоци на нашата компанија, се стремиме постојано да се надградуваме и дополнуваме, со цел да се постигне максимум во градежништвото како наша примарна дејност.

Работиме со тим кој е составен исклучиво од стручен кадар кој постојано е во тек со изведбената дејност на нашите објекти, а нашиот стручен тим исто така може да одговори на сите Ваши барања.

Нашата компанија располага со сопствен возен парк и модерна градежна механизација.
ЕУРОМОНТА постојано се стреми да ја издигне и професионализира својата активност така што идните соработници и клиенти ќе можат да очекуваат квалитет, трајност и гаранција за извршените услуги, според сите неопходни светски норми и стандарди.

 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram
  
Read 153 times Last modified on Thursday, 26 November 2020 14:22
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org