MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Ана Дооел

Monday, 28 September 2020 12:54
Rate this item
(0 votes)

Пченица

Квалитетот на пченицата може да се подели на три главни групи ботанички (различни видови и сорти), физички и хемиски карактеристики

Пченка

Пченката претставува сè поважен ресурс во растителното производство, затоа што се повеќе се користи како за исхрана на луѓе, така и за преработка, како суровина во индустријата и за прехрана на домашни животни.

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Read 152 times Last modified on Monday, 28 September 2020 13:02

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org