MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

БОХЕМИА

Monday, 17 August 2020 12:55
Rate this item
(1 Vote)

Компанијата БОХЕМИА од Битола се занимава со трговија на големо и мало:

- Производи од порцелан, стакло
- Расветни тела, сијалици
- Производи за домакинство
- Ситни апарати за домаќинство

Увозник на полски порцелан и полско стакло
Компанијата БОХЕМИА од Битола се занимава со трговија на големо и мало:

• Производи од порцелан, стакло
• Расветни тела, сијалици
• Производи за домакинство
• Ситни апарати за домаќинство

БОХЕМИА на пазарот е присутна веќе дваесеттина години, постои од 1996 година и има изградено имиџ на сигурен партнер, посветен на квалитетот. Компанијата сите овие години успеа да воспостави соработка со повеќе реномирани партнери од Македонија и странство, што влијаеше многу позитивно врз градењето на довербата кај потрошувачите.

БОХЕМИА располага со широка палета на производи за домаќинство, а особено е позната по квалитетниот порцелан и големиот избор на кристални чаши и други производи од кристал. Од 2013 година компанијата стана директен увозник на порцелан од Полска, држава која има голема традиција во оваа област и произведува порцелан со врвен квалитет. БОХЕМИА има и голем лагер на сите видови расветни тела, ЛЕД сијалици и ситни апарати за домаќинство

Работно време:
Пон - Пет: 10:00 - 22:00
Саб - Нед: 16:00 - 20:00
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:

fb Instagram

Read 356 times Last modified on Monday, 17 August 2020 13:17
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org