MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Партнер плус

Friday, 10 July 2020 13:47
Rate this item
(1 Vote)

1

 
Реномираното сметководствено биро партнер плус врши регистрација на фирма без трошоци,односно 0 денари. ваше е да дојдете на првични гратис консултации само со лична карта останатото е наше и готово за 1 ден. по регистрација на фирмата ваша обврска е да ни го доверите сметководството. нашиот тим има 25-годишно искуство и е составен од врвни професионалци и ви нуди:

***регистрација на фирми***гратис
***престој и работни дозволи за странци
***финансово и материјално сметководство
***девизно работење
***пресметки на плати
***пресметка на ддв
***пријава/одјава на работници***гратис
***подигање на сини картони***гратис
***експресно вадење на хтп***гратис
***припрема на документи за кредити ***
***изработка на бизнис планови ***
***услуги поврзани со централниот регистер***
***завршни сметки***
***ликвидација на фирми***
***посредување при отуѓување и наплата на долгови
***сметководствени и правни совети***гратис
***хаццп консалтинг***гратис
***регистрација на фискални каси***гратис
***комплетна логистичка подршка
***обезбеден гратис паркинг
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работи
 
e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
fb Instagram
Read 413 times Last modified on Friday, 17 July 2020 12:14
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org