MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Папирус-ин

Friday, 10 July 2020 13:42
Rate this item
(0 votes)

Папирус е специјализирано друштво за книговодствени и советодавни услуги, основано во 1992 година.

Нашата цел е да ја превземеме целата Ваша грижа за водењето на сметководствена евиденција во склад на законските прописи, овозможувајќи Ви комплетно да се посветите на развојот на Вашиот бизнис.
Нашата мисија е да изградиме долгорочно партнерство со Вас преку квалитетно и професионално извршување на услугите, прилагодувајки се на специфичноста на Вашето бизнис работење и организација.

Услуги

Финансово
Водење на главна и аналитичка книга;
Евиденција на купувачи, добавувачи и основни средства;
Изработка на пресметки за плати и други примања за вработени;
Пресметка на ДДВ и други даночни обврски;
Изработка на Завршни пресметки.

Материјално

Изготвување на приеми и калкулации;
Евиденција на испратници и излезни фактури;
Водење залихи на трговска стока, репро материјали и готови производи;
Слагање на пописи и надзор на барање на клиентите;
Водење на ПЛТ и ЕТ.

Консултации

Совети од областа на даночната регулатива;
Совети за работни односи;
Поддршка при финансиска контрола, вештачења, ревизија и судски спорови;
Правни совети.

Дополнително

Основање на друштва и подружници;
Изготвување на проценки при основање;
Отварање и затварање сметки во банки;
Регистрација и дерегистрација ДДВ обврзници;
Пријава и одјава на вработени;
Спроведување на боледувања до надлежни институции;
Платен промет во земјата и странство;
Е-банкарство и Е-Даноци

Работно време:

Пон - Пет: 09:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web: www.papirus.mk 

fb Instagram

Read 292 times Last modified on Friday, 10 July 2020 13:54

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org