MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Конто Консалтинг ВК ДООЕЛ

Friday, 10 July 2020 12:40
Rate this item
(0 votes)

ФИРМАТА  КОНТО КОНСАЛТИНГ ВК ДООЕЛ увоз-извоз Велес е основана во 2014 година со основна дејност сметководство,книговодствени и ревизорски работи; даночно советување.
Енергична фирма која постојано расте, продолжуваме да ги подобруваме нашите знаења и вештини  подоцна добивме во фирмата и  регистрационен агент што е во
голема корист за нашите клиенти. Сите наведени вештини и знаења, но и многу повеќе се испорачуваат преку супериорна услуга, интегритет и посветеност.
Како што бизнис организациите растат и се менуваат, така растат и нашите деловни совети. Нашите клиенти се потпираат на нашите чесни независни и
објективни совети. Ние ова го постигнуваме со тоа што стануваме нивни блиски советници, помагајќи им да ги анализираат и решат проблемите. За работа со
клиентите назначуваме тим кој е со високо стучен, образован, искусен и посветен на квалитетот.

Наша цел е давање на квалитетни
- сметководствени услуги,
-Регистрација на фирми,
-изготвување на Изјава за компензација,
-Изјава за  асигнација,
-Изјава за цесија,
-пријава и одјава на клиенти во ПИО,
-пријава и одјава на клиенти во здраство,
-пријава и одјава на клиенти во АВРМ,и во сите останати државни институции што ќе им обезбедат на нашите клиенти поголема профитабилност.
- Нашата  посветеност во работата на клиентите со сите наведени точки е доследна и целосна.

Работно време:

Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Саб - Нед: не работи

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 382 times Last modified on Friday, 10 July 2020 12:58
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org