MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Икец

Wednesday, 08 July 2020 13:50
Rate this item
(0 votes)

Сметководственото биро Икец  Дооел е лиценцирана фирма за вршење на сметководствени работи која е формирана во 1994 година во Скопје. Со своето долгогодишното искуство работи за потребите на своите клиенти. Успешно  обавува:
-  изготвување на плт
- изготвување на Е-ПДД
- материјално сметководство
- книжење на целокупна финансиска документација
- изработка на фин.извештаи за банки и институции по потреба на клиентот
- изготвување пресметки за плати
- изготвување на годишни сметки
- билансни извештаи
- врши пријава и одјава на вработените
Се што произлегува од финансиско работење според законите во Р.М.

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работи

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 295 times Last modified on Wednesday, 08 July 2020 13:55

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org