MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Економ 58

Wednesday, 08 July 2020 13:26
Rate this item
(0 votes)

ЕКОНОМ-58 ДОО Струмица е консалтин компанија од областа на сметководството. Основана е во далечната 1990 година и веќе 28 години работи и опстојува на македонскиот пазар.
Нудиме поголем број услуги како на пример: книговодствени услуги, регистрација на фирми, даночно советување, пријава и одјава на вработени, изработка на завршни сметки и се друго поврзано со сметководствената дејност на една компанија.
Поседуваме лиценца за работа на друштва за вршење сметководствени работи со број 71 0637 издадена од Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ (ИСОС).
Нашиот тим е составен од тројца вработени, професиналци од областа на сметководственото работење, од кои двајца се со уверение за овластен сметководител.
Управител: Јаворка Димовска-овластен сметководител;
Вработени: Анка Кончалиева – овластен сметководител и Александар Димовски.

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работи

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 287 times Last modified on Wednesday, 08 July 2020 13:37
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org