Клиники

Почетна :: Клиники | Општа медицина

ПЗУ МЕДИКА е формирана во 1993 година, како прва приватна здраствена установа во општина Струмица. Цели 27 години "ПЗУ Медика" работи во полза на зачувавање и унапредување на здравјето на своите пациенте. Започна како Ординација по Општа Медицина се развиваше постепено зголемувајќи го својот број на вработени и одделенија на стручност.

ПЗУ МЕДИКА - располога со две ординации по Општа Медицина, Психијатриска ординација , Гинеколошко акушерска ординација, ординација по Трудова медицина и биохемиска лабораторија. Стручниот кадар го сочинуваат: специјалист по психијатрија, специјалист по гинекологија и акушерство, специјалист по трудова медицина , доктори по општа медицина медицински сестри, дипломирани биохемичари и лабораториски техничари.

 
Работно време:
Понеделник -петок: 08:00 - 15:00


Работно време:
Понеделник -петок: 07:00 - 19:00
Сабота-Недела: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:

fbInstagram

ПЗУ МЕДИКА е формирана во 1993 година, како прва приватна здраствена установа во општина Струмица. Цели 27 години "ПЗУ Медика" работи во полза на зачувавање и унапредување на здравјето на своите пациенте. Започна како Ординација по Општа Медицина се развиваше постепено зголемувајќи го својот број на вработени и одделенија на стручност.

ПЗУ МЕДИКАрасполога со две ординации по Општа Медицина, Психијатриска ординација , Гинеколошко акушерска ординација, ординација по Трудова медицина и биохемиска лабораторија. Стручниот кадар го сочинуваат: специјалист по психијатрија, специјалист по гинекологија и акушерство, специјалист по трудова медицина , доктори по општа медицина медицински сестри, дипломирани биохемичари и лабораториски техничари.

 
Работно време:
Понеделник -петок: 08:00 - 15:00

Почнувајќи од 06 Април, 2004, со измените на одредбите од новиот закон за култура на Р Македонија, трите претходно самостојни организации : Дом на култура, Уметничка галерија и Народен театар Антон Панов, се интегрираа во една заедничка органузација, под името Национална установа Центар за култура Антон Панов – Струмица.

Објектот на Центарот за култура Антон Панов – Струмица, е една инпозантна градба од 5560 м2 изграден од самопридонес на граѓаните, пуштен во употреба од 01.05.1986 година, како Дом на културата Благој Јанков Мучето.
Народниот театар Антон Панов, е основан 1949 година.

 

Работно време:

Пон-Пет: 08:00 – 19:00ч.

Сабота-Недела: Затворено

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

 

Мани ДООЕЛ е генерален застапник на Carrier Transicold Во Европа, Carrier Transicold обезбедува опрема за ладење, резервни делови и услуги. Испораките во овој сектор вклучуваат голем број предизвици, вклучително и одржување на ладилните уреди, намалување на оперативните трошоци и намалување на влијанието врз животната средина.После неколку години работење без фирма, во 1989 година ми се роди идејата да основам приватна фирма која ќе се занимава со одржување и сервисирање на разладни системи.Моите почетоци беа сервисирање на уредите за ладење во домаќинството како и статичните комори за ладење, односно индустриските ладилници.Во 1993 година за прв пат нé посетија високи претставници од Carrier Франција и тогашниот претставник на Carrier во Бугарија. Причината за нивната посета беше големата побарувачка на резервни делови од Carrier за потребите на сервис МАНИ.Тоа претставуваше прв таков сервис за сервисирање на транспортни ладилни системи отворен во Македонија.Во 1995 година се ориентиравме само кон поправка на транспортни разладни уреди. Од тогаш па до денес нашата компанија има постигнато високи цели во работењето. Од тројца вработени во 1995 година, денес нашата фирма брои 35 вработени, од кои 20 се квалификувани сервисери кои имаат повеќе дипломи од земјата и странство, за нивното познавање во областа на механиката и ладењето во транспортот. 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: 08:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: 

fb Instagram

 

 

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org