Клиники

Почетна :: Клиники | Општа медицина

ПЗУ МЕДИКА е формирана во 1993 година, како прва приватна здраствена установа во општина Струмица. Цели 27 години "ПЗУ Медика" работи во полза на зачувавање и унапредување на здравјето на своите пациенте. Започна како Ординација по Општа Медицина се развиваше постепено зголемувајќи го својот број на вработени и одделенија на стручност.

ПЗУ МЕДИКА - располога со две ординации по Општа Медицина, Психијатриска ординација , Гинеколошко акушерска ординација, ординација по Трудова медицина и биохемиска лабораторија. Стручниот кадар го сочинуваат: специјалист по психијатрија, специјалист по гинекологија и акушерство, специјалист по трудова медицина , доктори по општа медицина медицински сестри, дипломирани биохемичари и лабораториски техничари.

 
Работно време:
Понеделник -петок: 08:00 - 15:00


Работно време:
Понеделник -петок: 07:00 - 19:00
Сабота-Недела: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:

fbInstagram

ПЗУ МЕДИКА е формирана во 1993 година, како прва приватна здраствена установа во општина Струмица. Цели 27 години "ПЗУ Медика" работи во полза на зачувавање и унапредување на здравјето на своите пациенте. Започна како Ординација по Општа Медицина се развиваше постепено зголемувајќи го својот број на вработени и одделенија на стручност.

ПЗУ МЕДИКАрасполога со две ординации по Општа Медицина, Психијатриска ординација , Гинеколошко акушерска ординација, ординација по Трудова медицина и биохемиска лабораторија. Стручниот кадар го сочинуваат: специјалист по психијатрија, специјалист по гинекологија и акушерство, специјалист по трудова медицина , доктори по општа медицина медицински сестри, дипломирани биохемичари и лабораториски техничари.

 
Работно време:
Понеделник -петок: 08:00 - 15:00

PZU Dr.Biljana Glavinceva Rumenovska

Работно време:
Пон - Пет: 07:30 - 20:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

 

 Дијагноза, третман и следење на здравствена состојба и здраствена рехабилитација

Во нашата поликлиника работат едни од најпочитуваните лекари во областа. Сметајте на нас за:

Примарната здравствена заштита и обезбедување на вистинска нега во вистинско време.

 Специјалисти фокусирани на превенција, едукација и лекување.

 Амбуланта, вклучувајќи лабораториски тестови.

 Лекарски уверенија и интервенции.

Од систематски прегледи до мали хирушки интервенции, Гуги блу ги задоволува сите потреби за здравствена заштита. Нашите медицински тимови соработуваат со една цел на ум - да го прават она што е правилно за вас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Работно време:

Пон-Пет: 08:00 до 15:00

Сабота: 08:00 до 13:00

Недела: Затворено

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org