Клиники

Почетна :: Клиники | Општа медицина

ПЗУ ֦ПОЛИКЛИНИКА МАГДИСˮ е здравствена установа од примарен карактер со долгогодишна традиција зад која стои искусен, стручен и посветен тим. Бележиме 22 годишна успешна работа со над 5000 задоволни пациенти и голем број на медицински услуги во прилог на вашето здравје. Во рамките на поликлиниката покрај општата и педијатриска амбуланта паралелно функционираат кабинет за физикална терапија и рехабилитација и биохемиска лабораторија уредени по највисоки стандарди со најнова апаратура и технологија и резултати поддржани и валидирани со внатрешни и надворешни контроли.

Дел од услугите кои ги нудиме се:

-Сите видови на медицински прегледи и услуги од општа практика и педијатрија;

-ЕКГ;

-Ампуларна терапија;

-Инхалации;    Амбулантски интервенции;

-Тест за остеопороза;

-Биохемиски анализи: комплетна крвна слика, тест за helicobacter pylori, тест за бременост, HbA1c( тромесечен шеќер), АSO, CRP, Rf  и др;

-Испитувања на урина

-Испитување на хормони: PSA, TSH, FT3, FT4, тироидни антитела, пролактин, D-dimeri, FSH, LH, estradiol, progesteron, testosteron;

-Електротерапија при спондилоза, лумбоишијалгија, гонартроза, коксартроза, остеоартрит, спортски повреди и др. состојби:-Мануална терапија -Кинезиотејп услуги;

-Магнет терапија;

-Ласер терапија;

-Вакуум терапија;    

-Топлинска терапија;

-Кинезитерапија;

-Корективна гимнастика за кифози, сколиози, лордози;

-Третман после после мозочен инсулт;

-Масажи.

 

 

Работно време:
Пон- Пет: 08:00-21:00ч.
Сабота: 19:00 - 20:00 ч.

Недела: Не работиме

 

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:Instagramfb 

 

 

 

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org